Kamer Genç Trabzon'da

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, CHP Trabzon İl Gençlik Kollarının davetlisi olarak geldiği Trabzon’da bir konferans verdi.  Park Restoran’da düzenlenen konferansa CHP Milletvekili Genç’in yanı sıra CHP Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, CHP Trabzo

Kamer Genç Trabzon'da

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, CHP Trabzon İl Gençlik Kollarının davetlisi olarak geldiği Trabzon’da bir konferans verdi.  Park Restoran’da düzenlenen konferansa CHP Milletvekili Genç’in yanı sıra CHP Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya,  FİSKOBİRLİK ve Trabzonspor eski Başkanı Salih Erdem ve çok sayıda partili katıldı.


Salona taktığı Trabzonspor Kaşkolü ile giren Genç, partililerle tek tek el sıkışarak yerine geçti. Genç Deniz Feneri Davası’nın takipçisi olduğunu göstermek bastırıp bir süre önce meclis grubunda dağıttığı Fenerli kravatı takması ise dikkat çekti. Kırmızı renkte, siyah desen üzerinde deniz feneri simgesi bulunan kravatta Deniz Feneri E.V. yazılı.


Konferansta ilk olarak CHP İl Başkanı Karan bir konuşma yaptı. Hükümeti sert bir dille eleştiren Karan, HAS Parti’yi kapatarak AK Parti’ye geçen ve Genel Başkan Yardımcısı olan Numan Kurtulmuş’un geçmişte söylediği sözler üzerinden yüklendi.  Karan’ın ardından ise CHP Gençlik Kolları Başkanı Can İhsan Bozbaş bir konuşma yaptı.

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, konuşmasında dikkat çeken ifadeler kullandı.
Genç, “1920’lerde bütün emperyalist güçler onların büyük balarının desteği ile bu memleketimiz işgal edildi. O zaman bu memlekette yaşayanlar Yüce Atatürk’ün önderliğinde o emperyalist güçlere karşı bu devleti kurdular. Bizim o milli mücadele veren kişilere can borcumuz var. Her zaman için canımızı kanımızı vermeye razıyız” dedi.

AK Parti iktidarına sert eleştirilerde bulunan Genç, “ Bu memleket iyi yönetilseydi bu memlekette bir kardeş kavgası tehlikesi olmasaydı, bu memleket bölünme safhasına gelmeseydi A partisi yönetmiş B partisi bakan olmuş hiçbir önemi yok. Bizm hedefimiz Türkiye’ye yöneten insanların bu ülkeye dost olması. Bu insanlarla beraber çalıştım. Bunlar açıkça söylüyorlardı. Biz İslam devletiyiz. Tekrar Osmanlıya dönelim diyorlardı. Bunların samimi inançları bu. Bunlar Cumhuriyet kurulduğunda beri hedefleri var. Atatürk’ün kurduğu Laik Türkiye Cumhuriyetini yıkmak. Ve bunda da mesafe aldılar” diye konuştu.

Genç sözlerini şu ifadelerle tamamladı "Devleti yöneten insanların sözüne güvenilir kişi olması lazım yalan söylememesi lazım. Tayyip Erdoğan’a bugün dur diyecek makam yok. Çankaya’da ki Gül’de onun emriyle hareket ediyor. Meclis yok, 326 milletvekili var ama meclis yok. O ne diyorsa onun emriyle hareket ediyorlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler