'Kalkınma, üniversitesiz olmaz'

 Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr Süleyman Baykal’ı makamında ziyaret ettiler. KTÜ’nün şehrin vitrini olduğun belirten Başkan Altunbaş, "Üniversit

'Kalkınma, üniversitesiz olmaz'

 

Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr Süleyman Baykal’ı makamında ziyaret ettiler. KTÜ’nün şehrin vitrini olduğun belirten Başkan Altunbaş, "Üniversiteler Şehirleri şehir yapan en önemli kurumlarından biridir. Şehre Şehir özelliği katan şehirdeki sosyal alt yapıyı güçlendiren, yönlendiren kurumlardır. Karadeniz Teknik Üniversitesi şehrimiz için önemli. Bir şehrin kalkınması üniversitesiz olmuyor. Bu kapsamda bizler, sizlerle birlikte hem şehrimizi hem de üniversitemizi büyütmek, geliştirmek için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Karadeniz Teknik Üniversitesi her alanda Türkiye’de bilinen ve tanınan isimlerin başında gelmektedir. Önümüzdeki süreçte güzel işler yapacağız. Başarılı, örnek olacak işlere hep beraber imza atacağız. Sayın bakanımız başta olmak üzere siyasi kadrolar hep şuna önem veriyoruz ortak akılla şehri idare edelim, şehrin sorunlarını ve çözüm yollarını ortak akılla istişare edip, gücümüzü daha tasarruflu, verimli kullanalım. İnşallah oluşturduğunuz ekiple beraber hem şehrimizi, hem üniversitemizi kalkındırmak için el birliğiyle çalışacağız" dedi.
 
AK Parti'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Süleyman Baykal ise görevlerin başlamakla bitmediğini söyleyerek, "Kurumlar arası iş birliği, ekip çalışması şart bir de bakış açınızın doğru olması gerekiyor. Buradaki herkesin bakış açısı, herkesin hizmeti hak ettiği, her şeye layık olduğu şeklinde. Dolayısıyla bu güzel şeyleri gerçekleştirirken, kurumlar arası iş birliği de kaçılmaz olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımızla birlikte hizmet için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
AK Parti heyeti daha sonra Hukuk Fakültesi, Dekanı Prof. Dr. Osman Pehlivan, Orman Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Lokman Altun ‘u makamlarında ziyaret edip bir süre sohbet ettikten sonra görevlerinde başarı dileyerek ziyaretlerini tamamladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel