Kale Grubu Trabzon'da Yeni Mağaza Açtı

 Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Trabzon'da açılan mağazalarının, Trabzon ili için bu ölçek ve bu mağazacılık seviyesinde bir ilk olduğunu ifade etti."Yapısun bayimizin yeni mağazasının açılışı için buradayız."Kale Grubu Yönetim Kuru

Kale Grubu Trabzon'da Yeni Mağaza Açtı

 

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Trabzon'da açılan mağazalarının, Trabzon ili için bu ölçek ve bu mağazacılık seviyesinde bir ilk olduğunu ifade etti."Yapısun bayimizin yeni mağazasının açılışı için buradayız."

62.jpg

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Trabzon'da açılan mağazalarının, Trabzon ili için bu ölçek ve bu mağazacılık seviyesinde bir ilk olduğunu ifade etti.

Okyay, Yıldızlı beldesindeki mağazanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, Karadeniz Bölgesi'nin hem ekonomik hem de beşeri anlamda merkezi, tarihin, muhteşem doğanın ve futbolun kalbi Trabzon'da olmaktan mutlu olduğunu belirterek,

"Yapısun bayimizin yeni mağazasının açılışı için buradayız. Sayın bakanım ve milletvekilim Faruk Nafız Özak, iş adamlarımız İskender Önal ve Hasan Sağlam'ın ortaklığı ile kurulan Yapısun, 38 yıldır Kale Grubu ile aynı ülkü doğrultusunda yürüyerek bugünlere büyük özveri, azim ve çalışkanlıkla ulaştı" dedi.

Okyay, bu iş ortaklığının her iki taraf için yıllarca başarının adı olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Böyle iş ortaklıkları her şirkete nasip olmaz, bu anlamda çok şanslıyız. Kale Grubu'nun Karadeniz'deki en önemli bayrağını taşıyan Yapısun'un yeni mağazası bugün tüketicilerini ağırlamaya başlıyor. Mağazamız, Trabzon ili için bu ölçekte ve bu mağazacılık seviyesinde bir ilk. Bölgenin perakendecilik anlayışını değiştiren, tüm yöre için dikkatle takip edilen bir vizyon ve görünürlüğe sahip. Tüm ürünlere ulaşabileceğiniz bu mağazamız, Kale Grubu'nun hem satış hem de pazarlama misyonuna en iyi şekilde hizmet ederken, kurumsal duruşuna da katkı yapmaktadır."

61.20121114174109.jpg

Açılış törenine Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, davetliler ve Trabzonsporlu bazı futbolcular da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel