Kaldırımda horona polis engeli

Horon halkası oluşturan gençlerin hızını trafik polisi kesti. 

Kaldırımda horona polis engeli
Rize’den Erzurum’a gelen gençler, Cumhuriyet Caddesi üzerinde kaldırımda horon şov yaptı. Horon halkası oluşturan gençlerin hızını trafik polisi kesti. 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın da katılımıyla gerçekleşen AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı için Rize’den Erzurum’a gelen bir grup Karadenizli genç, gece saatlerinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde “Bize her yer 53” diyerek büyükçe bir horon halkası oluşturdu. Caddenin kenarındaki kaldırımda toplanan gençler horon oynayarak büyük bir coşku yaşarlarken Karadenizli gruba çok sayıda Atatürk Üniversitesinde öğrenim gören yurdun birçok kentinden gelen öğrencide ayak uydurdu. 
Yaklaşık 20 dakika horon şov yaparak eğlenen gençlerin hızını cadde üzerinde görev yapan trafik polisi kesti. Araçtan çalınan tulum müziğinin sesini kapatan trafik polisi horoncu gençleri durdurdu. Bunun üzerine horon halkası dağılmak zorunda kaldı.

Kamp için Rize’den Erzurum’a geldiklerini söyleyen gençler, “Rize, Karadeniz kültürünü herkesin tatmasını istiyoruz. Karadeniz’in hepsini destekliyoruz ama Rize ayrı bir cennet. Kamp için geldik cadde üzerinde horon oynayarak doyasıya eğlendik” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler