Kaldırıma çıkıp,yayayı ezdi

Kaza, Ünye-Samsun Devlet Sahil Yolu Yalı mevkisinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Samsun’dan Ünye’ye yönüne gelmekte olan Şermin T. idaresindeki 52 LK 264 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.Kal

Kaldırıma çıkıp,yayayı ezdi

Kaza, Ünye-Samsun Devlet Sahil Yolu Yalı mevkisinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Samsun’dan Ünye’ye yönüne gelmekte olan Şermin T. idaresindeki 52 LK 264 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Kaldırıma çıkan otomobil, bu sırada kaldırımda yürüyen Kenan Bölükbaş’a (36), ardından da kaldırım kenarında park halindeki motosiklete ve binaya çarpıp durabildi.

Kaza sonrasında bayan sürücü şoka girerken, otomobilin çarpması sonucu hafif şekilde yaralanan Kenan Bölükbaş, ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kullandığı otomobilin kaldırıma çıkıp bir kişinin yaralanmasına neden olan bayan sürücünün ehliyet almaya hak kazandığı ancak henüz ehliyetini almadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel