Kalbinden bıçakladı ve özür diledi!

Samsun'da 34 yaşındaki Salih Açıkgöz, kavga ettiği 48 yaşındaki Erdoğan Kurt'u kalbinden bıçakladıktan sonra özür diledi. Polis tarafından yakalanan Açıkgöz, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.Olay dün İlkadım İlçesi

Kalbinden bıçakladı ve özür diledi!

Samsun'da 34 yaşındaki Salih Açıkgöz, kavga ettiği 48 yaşındaki Erdoğan Kurt'u kalbinden bıçakladıktan sonra özür diledi. Polis tarafından yakalanan Açıkgöz, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay dün İlkadım İlçesi Kadıfekale Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Erdoğan Kurt, aynı mahallede oturan ve yolda karşılaştığı Salih Açıkgöz'den tek sigara istedi. Ancak Açıkgöz, sigarasının olmadığını söyledi. Bunun üzerine Kurt, "Git bakkaldan bana sigara al" diyerek tokat atınca ikili arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartan Salih Açıkgöz, Erdoğan Kurt'u kalbinden bıçakladı. Kurt kanlar içinde yerde kalırken, başında bekleyen Açıkgöz yaptığından pişman olup özür diledi, ardından olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarıyle gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kurt tedavi altına alındı. Kalp damarlarından birisinin kesildiği tespit edilen Erdoğan Kurt ameliyat edildikten sonra Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olayla igili soruşturma başlatan polis, şüpheli Salih Açıkgöz'ü kısa süre sonra yakalayarak gözaltına aldı. Polise ifade veren Salih Açıkgöz, "Erdoğan Kurt ile aynı mahallede oturuyoruz. Benden sigara istedi. Ben de olmadığını söyledim. Bana 'Git o zaman bakkaldan sigara al' diyerek tokat attı. Bu nedenle aramızda kavga çıktı. Daha sonra bu olay meydana geldi. Yaptığımdan pişman olup kendisinden özür diledim" dedi. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen Salih Açıkgöz, savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel