Kahvaltıya sebep dayak

Trabzon’un Araklı ilçesinde 15 yıldır evli olan A.T. (32) ile M.T. (36) ve aralarında zaman zaman tartışmalar yaşayan çift olay günü M.T.’nın eve geldiğinde A.T.’den kahvaltı hazırlamasını istedi.Mutfak tüpünün bitmiş olması nedeniyle kahvaltı hazırlayama

Kahvaltıya sebep dayak

Trabzon’un Araklı ilçesinde 15 yıldır evli olan A.T. (32) ile M.T. (36) ve aralarında zaman zaman tartışmalar yaşayan çift olay günü M.T.’nın eve geldiğinde A.T.’den kahvaltı hazırlamasını istedi.

Mutfak tüpünün bitmiş olması nedeniyle kahvaltı hazırlayamayan A.T.’ye mutfağa gelen eşi ''neden kahvaltı hazırlamadın’’ diyerek yumruk attı. Aldığı darbe nedeniyle dişi kırılan A.T. annesinin evine gitmek üzere evden ayrıldı. Yolda yürürken A.T.’yı araba ile takip eden M.T. eşini sokak ortasında yeniden darp etti. A.T. polise giderek eşinden şikayetçi oldu. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan M.T. serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler