Kafkas'tan Akyazı açıklaması

Akyazı Projesi ile ilgili yazılı açıklama yapan Kafkas, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çağrıda bulunarak, “Bazı STK ların bu projeye karşı olduklarını basından takip etmekteyim.Trabzon sevdalısı bu arkadaşlarımın Akyazı ya karşı olmadıkl

Kafkas'tan Akyazı açıklaması

Akyazı Projesi ile ilgili yazılı açıklama yapan Kafkas, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çağrıda bulunarak, “Bazı STK ların bu projeye karşı olduklarını basından takip etmekteyim.Trabzon sevdalısı bu arkadaşlarımın Akyazı ya karşı olmadıklarını ama uzmanlıkları alanında bazı endişeleri olduklarını düşünmekteyim.Her STK nın konuya bakış açısı kendi alanlarıyla ilgilidir. Biz TSİAD olarak Projenin şehre kazandıracağı ekonomik ve sosyal katmadeğerle ilgilenmekteyiz. Mimarlar odasındaki arkadaşlarımız şehrin dokusu ile ilgili değerlendirme yaparlar, Jeoloji ve jeofizik dernekleri olayın teknik boyutunu değerlendirirler. Ama unutulmamalı ki hepimizin ortak amacı vardır, bu da  Trabzon un kalkınması  ve  yaşanılabilir bir marka şehir olmasıdır” dedi.

 

Kafkas, “2006 yılında dönemin Trabzonspor Başkanı Sn. Nuri Albayrak, Akyazı Projesini kamuoyu ile paylaştığı zaman ne Rize ne de Kayseri stadı gündemde dahi yoktu. Fakat bizler Trabzonlular olarak her şeye şüphe ile bakıp karar verinceye kadar diğer statlarda maç oynanmaya başlandığını üzülerek ifade etmek istiyorum. Aradan geçen 5 yıllık süre sonunda Hükümetin de desteği ile bu proje ihale edilip yapımına başlanacaksa buna Kanaat önderleri olarak teşekkür etmeliyiz. Ama başta da ifade ettiğim gibi proje ile ilgili çekinceleri olan arkadaşlar da var ise bu da dikkate alınmalı ve acil bir toplantı ile konu çözülmelidir.Bunu da yapması gereken kişi Şehrin sahibi konumundaki belediye başkanımız Sn. Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dur.Yoksa projeyi mahkeme salonlarında çözme yoluna gidersek kaybeden Trabzon Şehri olacaktır. Şahsen Trabzon Siad olarak bizim endişemiz budur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel