Kafatasına yapay kemikli müdahale

Ordu'nun Korgan İlçesi'nde 2'nci kattaki evin balkonundan başının üstüne düşüp ağır yaralanan Recep Ali Küçük'e 2 ay sonra sağlığına kavuştu. Hastanede kafatasının hasar gören kısmına yapay kemik konulan Küçük, "Kendimi çok iyi hissediyorum" dedi.Ordu'nun

Kafatasına yapay kemikli müdahale

Ordu'nun Korgan İlçesi'nde 2'nci kattaki evin balkonundan başının üstüne düşüp ağır yaralanan Recep Ali Küçük'e 2 ay sonra sağlığına kavuştu. Hastanede kafatasının hasar gören kısmına yapay kemik konulan Küçük, "Kendimi çok iyi hissediyorum" dedi.

Ordu'nun Korgan İlçesi'nde oturan Recep Ali Küçük, 2 kattaki evin balkonundan düşerek ağır yaralandı. Kafatasında hasar meydana gelen ve  beyin kanaması geçiren Recep Ali Küçük, Fatsa İlçesi'ndeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ameliyatla hasar gören kafatasının bir kısmına yapay kemik konuldu. Yoğun bakımda tedavi gören ve bilinci kapalı olan Recep Ali Küçük, 58 gün sonra gözlerini açtı.

Sağlığına kavuşan Recep Ali Küçük, olaydan 2 ay sonra gözlerini hastanede açtığını ifade ederek, "4.5 metre yükseklikten düştüm. Düştükten sonraki zamanı hatırlamıyorum. 2 ay sonra gözlerimi hastanede açtım. Beynimden ameliyat geçirdim. Kafatasımın üst tarafı açılmış. Sırtımda, göğsümde, suratımda ve kalçamda kırıklar varmış. 2 aydır bu hastanedeydim. Şu an da kendimi çok iyi hissediyorum" dedi.

Ameliyatı gerçekleştiren beyin cerrahi uzmanı Opr. Dr. İsmail Karataş ise hastanın getirildiğinde genel durumunun çok kötü olduğunu söyleyerek, "Kafatasındaki kırık için ikinci bir ameliyat yaparak 10 gün önce yapay kemik koyduk. Oradaki şekil bozukluğunu da bu şekilde tedavi etmiş olduk. Şu anda hastanın sağlık durumu iyi, bir kaç gün içerisinde de taburcu etmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel