Kafa tasında mermi çıkan adamın son durumu

HABER61.NET-HABER SERVİSİ Trabzon’da inanılmaz bir kaza meydana geldi haberiyle sabah satlerinde bir bilgilendirme yapmıştık.  Mustafa Karaman adlı kişinin kafa tasında ki kurşun haberini sizlerle paylaşmıştık. İşte bu olayın perde arkası gelen bir telefo

Kafa tasında mermi çıkan adamın son durumu
HABER61.NET-HABER SERVİSİ
 
Trabzon’da inanılmaz bir kaza meydana geldi haberiyle sabah satlerinde bir bilgilendirme yapmıştık.  Mustafa Karaman adlı kişinin kafa tasında ki kurşun haberini sizlerle paylaşmıştık. İşte bu olayın perde arkası gelen bir telefon ile aydınlandı.
 
70 yaşındaki Mustafa Karaman'ın oğlu Ekrem Karaman'dan alınan bilgiye göre olay Trabzon Köprübaşı'nın 5 köy beldesinde meydana geldi. Evinin önünde çalışma yaptığı sırada nereden ve kimden geldiği belirlenemeyen bir kurşunla ensesinden vurulan Mustafa Karaman, o an vurulduğunu anlamıyor. Çektiği acı sonrası elini ensesine attı ve ensesinin kanadığı farketti. Olayın ardından hemen Sürmene İlçesi'nde devlet hastanesine getirilen Karaman'a ilk müdahale yapıldı.
 
2.5 SAATLİK BİR OPERASYON GEÇİRDİ VE...
 
Acil müdahalenin ardından Mustafa dede, röntgeninde net bir şekilde görülen kurşun çekirdiğinin alınması için Numune Eğitim Araştırma Hastanesine oradan da KTÜ Farabi Hastanesine sevk edildi. Bugün saat 13.30 da ameliyata alınan ve yaklaşık 2.5 saatlik bir operasyon geçiren Karaman'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
MAGANDA KURŞUNU...! YA ÖLSEYDİ
 
BAŞKALARININ CANI YANMASIN
 
Babasının yaşadığı bu acı olayın hüznünü yaşayan Ekrem Karaman, "Benim babam çok inançlı bir insan. O yüzden diyorum ki verilmiş sadakası vardı ve nereden geldi belli olmayan kafasına saplanan kurşuna rağmen hayata veda etmedi. Magandalık yapan, etrafa keyfi ateş atanlar biraz durup düşünsüler ya ölseydi babam. Bunun vicdanı ile nasıl yaşayacaklardı? Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Zor bir süreçten geçtik bizim canımız yandı başkalarının yanmasın" dedi.
 
Öte yandan Röntgen’de merminin beyne 3 milimetre kala durduğu görülmesi, "Mucize" dedirtti.
 
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel