Kadırga Yaylası suya kavuşacak

İller Bankası 17. Bölge Müdürü Şükrü Aygar'ın da katıldığı törende Kadırga Yaylası Derneği Başkanı Mahmut Uzun, Kabasakal köyü muhtarı Mustafa Kayar, Düzköy muhtarı Şaban Yılmaz ve Çamkiriş Mahallesi muhtarı Yakup Özer de hazır bulundu. Aygar, söz konusu

Kadırga Yaylası suya kavuşacak

İller Bankası 17. Bölge Müdürü Şükrü Aygar'ın da katıldığı törende Kadırga Yaylası Derneği Başkanı Mahmut Uzun, Kabasakal köyü muhtarı Mustafa Kayar, Düzköy muhtarı Şaban Yılmaz ve Çamkiriş Mahallesi muhtarı Yakup Özer de hazır bulundu. 

Aygar, söz konusu projeyle, Başoba'daki 3lt/sn debili suyun hem Başoba bölgesine hem de Kadırga'daki şenlik alanına taşınacağını, ayrıca Aktaş Obası'ndaki mevcut su şebekesinin yeniden projelendirildiğini söyledi. 

Trabzon'da 14 ayrı yerde toplam değeri 20 milyon lira olan içme suyu ve kanalizasyon projesinin ihalelerini kısa zaman içinde tamamlayacaklarını ifade eden Aygar, bunları yüzde 50 hibe desteği ile gerçekleştireceklerini kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel