Kadırga Şenliği'nde Trabzon coştu

Hafta sonunda İznik Gölü Orhangazi kıyısında 2 gün süren Kadırga Şenliği'ne Karadenizli sanatçılardan Taner Eyüpoğlu, Meryem Akyüz, Hikmet Cüre, Dinçer ve Nafi Öner, söyledikleri yöresel türkülerle şenliğe katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattı. Orhangaz

Kadırga Şenliği'nde Trabzon coştu

Hafta sonunda İznik Gölü Orhangazi kıyısında 2 gün süren Kadırga Şenliği'ne Karadenizli sanatçılardan Taner Eyüpoğlu, Meryem Akyüz, Hikmet Cüre, Dinçer ve Nafi Öner, söyledikleri yöresel türkülerle şenliğe katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattı.

Orhangazi'de yaşayan ve ilçe dışından gelen birçok Karadenizlinin katıldığı şenlikte, yöresel şarkılar ve Oyunlarla eğlenen vatandaşlar açılan stantlardan da alışveriş yaptı. İlçe dışından bu etkinliğe katılan vatandaşlar ise İznik Gölü'ne hayran kaldıklarını dile getirdi.

Kendilerine destek veren tüm sponsor ve hemşehrilerine teşekkürlerini sunan Orhangazi Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Çakıcı, etkinliklerinin yıl boyunca süreceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler