Kadir Özcan son yolculuğuna uğurlandı

Trabzonspor'un efsane futbolcularından ve 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan için cenaze töreni yapıldı.Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yuman Trabzon ve Türk futbolunun efsane ismi Ömer Kadir Özcan Yavuz Selim stadında yapı

Kadir Özcan son yolculuğuna uğurlandı

Trabzonspor'un efsane futbolcularından ve 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan için cenaze töreni yapıldı.

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yuman Trabzon ve Türk futbolunun efsane ismi Ömer Kadir Özcan Yavuz Selim stadında yapılan ve Trabzon'un spor siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini buluşturan anma töreninin ardından Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki Ak camiye getirildi. Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gülpınar'daki aile kabristanlığına defnedildi.

1374568_607149642682826_1150730522_n.jpg

Düzenlenen cenaze törenine milli takımlar teknik sorumlusu Fatih Terim, Fatih Terim aynı Zamanda Kadir Özcan'ın Galatasaray'da futbol oynadığı dönemden takım arkadaşı, Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, eski futbolcular, bürokratlar, iş adamları, futbol ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı.

Eski takım arkadaşları ve 1461 Trabzon'da çalıştığı futbolcuları gözyaşlarına hakim olmadı. Cenaze törenine çok büyük bir topluluk katıldı. Cemaat camiye sığmadı. 

CENAZE TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

VEDA TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel