Kadın kolları üyeleri Özdil'de buluştu

Yomra AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Trabzon'un Yomra ilçesi Özdil beldesinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Trabzon AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, Yomra Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Alhas, Kaşüstü Kadın Kolları Be

Kadın kolları üyeleri Özdil'de buluştu

Yomra AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Trabzon'un Yomra ilçesi Özdil beldesinde bir toplantı düzenlendi. 

Toplantıya Trabzon AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, Yomra Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Alhas, Kaşüstü Kadın Kolları Belde Başkanı Hayriye Alp, Özdil Kadın Kolları Belde Başkanı Fatma Albayrak, Yomra Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Sevgi Kuru, Güler Sezgin, Fatma Murat, Yomra İlçe Koordinatörleri Sema Yalmanoğlu, Zeynep Dereli ve çok sayıda kadın katıldı.
 
Toplantıda konuşan Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, “Kadınlar toplum içerisinde, bin rolde hayatın yükünü omuzlamıştırlar. İlkokula giden yavrunun ilk öğretmeni üniversiteye giden yavrunun ilk hocası, ekilen tarlanın ürün vermesini sağlayan çiftçisi hastalıklarla boğuşanların şifa kaynağı, hizmet için koşuşturan siyasetçinin eşi ve hatta artık hizmet için koştura siyasetçinin ta kendisi. Toplumun her kesiminde insan ve insana dair açılan her pencerede karşımıza çıkan kadın, yüz yıllardır hayatın başlangıcını devamlılığını ve bitişini temsil etmektedir.
 
Öncelikle Yarada’nın sonradan da toplumun ona bahsettiği nitelikler ve haklar neticesinde kadın, Cumhuriyetin ilk yıllarından bu yıllara kadar durdurulmaz bir yükselişe geçmiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel