Kadın kocasını kumar oynuyor diye şikayet edince

 Trabzon’un Sürmene ilçesinde yaşayan H.Y (26) isimli genç kadın eşinin eve geç gelmesinden şüphelenerek eşini takip etti. Eşinin sürekli takıldığı lokalde kumar oynadığını gördü. Eşinin lokalden çıkması bekleyen kadın eşinden bir daha kumar oynamama sözü

Kadın kocasını kumar oynuyor diye şikayet edince

 

Trabzon’un Sürmene ilçesinde yaşayan H.Y (26) isimli genç kadın eşinin eve geç gelmesinden şüphelenerek eşini takip etti. Eşinin sürekli takıldığı lokalde kumar oynadığını gördü. Eşinin lokalden çıkması bekleyen kadın eşinden bir daha kumar oynamama sözü aldı. Bir süre sonra eşinin tekrar eve geç gelmesi üzerine durumu 155 ekiplerine ihbar eden kadın lokalde eşinin kumar oynadığını söyledi.

İhbarı değerlendiren polis ekipleri lokale yaptıkları baskında işletmenin ruhsatsız olduğunu ve siyasi bir partinin lokali olduğunu tespit etti. İşletme sahibi A.K’a karakolda “ işyerini yeni devir aldım ve ruhsat çıkaracaktım işletmemde kesinlikle kumar oynanmıyor.”söyledi.

Polis ekiplerinin yapmış olduğu tespitte işletme kumar ile ilgili emareye rastlanmadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler