Kaderin böylesi! Akrabasını ararken boğuldu

Samsun'un Terme ilçesinde denizde kaybolan akrabasını arayan ekibe yardımcı olmak üzere çalışmalara katılan kişi, boğularak hayatını kaybetti.Evci mevkisinde arkadaşlarıyla denize giren Yunus Emre Soylu (14), bir anda gözden kayboldu. Arkadaşları ve çevre

Kaderin böylesi! Akrabasını ararken boğuldu

Samsun'un Terme ilçesinde denizde kaybolan akrabasını arayan ekibe yardımcı olmak üzere çalışmalara katılan kişi, boğularak hayatını kaybetti.

Evci mevkisinde arkadaşlarıyla denize giren Yunus Emre Soylu (14), bir anda gözden kayboldu. Arkadaşları ve çevredekilerin polise haber vermesi ile olay yerine gelen deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri, Soylu’yu denizde aramaya başladı. 

Suyun dalgalı olmasına karşın arama çalışmalarını sürdüren ekipler, Soylu'ya ulaşamadı. Arama çalışmalarına katılan ve Soylu'nun akrabası olduğu belirtilen İbrahim Ocak (40) ise girdiği denizde akıntıya kapıldı. Ekiplerin çabasıyla kıyıya çıkarılan Ocak, kaldırıldığı Terme Devlet Hastanesinde kurtarılamadı.

Öte yandan kurtarma çalışmalarını, Yunus Emre Soylu’nun babası Necmettin ve annesi Sevil Soylu da sahilde gözyaşları içinde izledi.

Çevredeki balıkçılar ise bölgede denize girmenin çok tehlikeli olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel