Kaçkar'ın zirvesine tırmandılar

30 Ağustos'u zirvede kutladılar.

Kaçkar'ın zirvesine tırmandılar

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması için Rize'nin Kaçkar Dağları'ndaki 3 bin 937 metre yükseklikte bulunan zirveye tırmanış düzenlendi. Ülke genelinden katılan dağcılar arasında yer alan Söke Dağcılık ve Spor Kulübü Derneğinin (SÖKOSK) üyesi dört sporcu da zirveye ulaşarak bayrak açtı.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından 30 Ağustos Zafer Haftası nedeniyle 28- 31 Ağustos tarihleri arasında Rize Kaçkar Dağlarına bu yıl 18' incisi düzenlenen 'Zafer Tırmanışı' düzenlendi. SÖKOSK üyesi Serkan Öztürk, Orkide Kuzug, Mete Günyol ve Dursun Ali Saraç da tırmanışa katılarak, Kaçkar Dağlarında zirve yaptı. 28 Ağustos günü başlayan 3 bin 937 metre yükseklikteki zirve tırmanışında dağcılar, 30 Ağustos'ta amaçlarına ulaşıp bayrak açtı. Tırmanışa katılan dağcılara 31 Ağustos günü Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından katılım belgesi verildi. Sökeli dağcılar, 18'nci kez organize eden Türkiye Dağcılık Federasyonuna, Federasyon Başkanın ve yönetimine, değerli antrenörlerine, bu faaliyette yer almasına vesile olan Aydın Valiliğine, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne, Söke Dağcılık ve Sporlar Kulübü Başkanına teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler