Kaçak sigara ve Cep telefonu!

Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Cumhuriyet Mahallesi Ordu Üniversitesi civarında yapılan uygulama esnasında C.K. isimli şahsın otobüsteki bagajında yapılan aramada 420 paket gümrük kaça

Kaçak sigara ve Cep telefonu!

Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Cumhuriyet Mahallesi Ordu Üniversitesi civarında yapılan uygulama esnasında C.K. isimli şahsın otobüsteki bagajında yapılan aramada 420 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Yapılan başka bir uygulamada da il merkezinde faaliyet gösteren G.H. isimli şahsın iş yerinde 24 adet değişik marka ve modellerde gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Her iki kişi ile ilgili hukuki ve cezai yaptırım çalışmalarına başlandı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü, gümrük kaçağı cep telefonları ve elektronik eşyalar ile ilgili olarak vatandaşları uyararak hukuki ve cezai birtakım yaptırımlarla karşılaşmamaları açısından bu tür eşyaları alırken mutlak surette dikkatli olmaları ve fatura istemeleri gerektiğini hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel