Kaçak çayda Rize izi!

Edinilen bilgiye göre, Batman’da Jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda kaçak çay şüphesi ile 170 ton çaya el konuldu. Bir kısmı paketlenmiş bir kısmı ise çuvallarda bulunan çayların menşeinin tespit edilebilmesi için çaylardan alınan numuneler

Kaçak çayda Rize izi!

Edinilen bilgiye göre, Batman’da Jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda kaçak çay şüphesi ile 170 ton çaya el konuldu. Bir kısmı paketlenmiş bir kısmı ise çuvallarda bulunan çayların menşeinin tespit edilebilmesi için çaylardan alınan numuneler Çaykur Laboratuarları’nda incelenmek üzere Rize’ye gönderildi. Yurt dışından kaçak yollarla yurda sokulan kaçak çayların Rize’de yerli çay ile harmanlanarak Rize Çayı adı altında piyasaya sürülmek istendiği iddia ediliyor. Olayla ilgili başlatılan yasal sürecin devamı için Çaykur’un çaylarla ilgili vereceği Laboratuar sonuçları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel