Kabus onunla sona erdi

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Bursaspor'a konuk olacak Trabzonspor, teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde dış sahada yenilgi yüzü görmedi.Deplasmanda Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor maçlarından 2-2 beraberlikle dönen bordo-mavililer,

Kabus onunla sona erdi

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Bursaspor'a konuk olacak Trabzonspor, teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde dış sahada yenilgi yüzü görmedi.

Deplasmanda Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor maçlarından 2-2 beraberlikle dönen bordo-mavililer, Torku Konyaspor ve Elazığspor deplasmanlarında da golsüz beraberlikler aldı. Karadeniz ekibi, Sivasspor'u da deplasmanda 4-0, Kayseri Erciyesspor'u ise 5-0 yenerek bu sezon en farklı galibiyetlerini elde etti.

Bordo-mavili takım, teknik direktör Mandıralı yönetiminde böylelikle 6 deplasman maçından 2 galibiyet, 4 beraberlik alarak 10 puan topladı. Mandıralı ile deplasmanda kaybetmeyen Karadeniz ekibi, Bursaspor engelini de kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

SON YENİLGİ 132 GÜN ÖNCE!

Trabzonspor, ligde en son deplasman yenilgisini ligin 16. haftasında Galatasaray karşısında 2-1'lik sonuçla almıştı.

Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde oynanan karşılaşmada en son deplasman yenilgisini alan bordo-mavililer, ligde 132 gündür dış sahada yenilgi yüzü görmedi.

AKÇAY DÖNEMİNDE 9 MAÇTA 5 PUAN

Trabzonspor, teknik direktör Mustafa Akçay döneminde bu sezon deplasmanlarda daha başarısız bir grafik sergilemişti.

Karadeniz ekibi, Akçay yönetiminde 9 deplasman maçında 6 mağlubiyet, 2 beraberlik ve tek galibiyet almıştı. Bordo-mavililer, 9 dış saha maçında 5 puan alarak, Mandıralı döneminden daha fazla maç oynamasına karşın daha az puan toplayabilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel