Jeoloji Mühendisleri Peker ile devam dedi

Trabzon en büyük sivil toplum örgütlerinden bir tanesi olan ve 10 ilin bağlı olduğu Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Olağan Genel kurulunu geçtiğimiz hafta sonu tamamladı. Mevcut Başkan Semih Peker’in tekrar aday olduğu ve tek liste halinde gidilen seçi

Jeoloji Mühendisleri Peker ile devam dedi

Trabzon en büyük sivil toplum örgütlerinden bir tanesi olan ve 10 ilin bağlı olduğu Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Olağan Genel kurulunu geçtiğimiz hafta sonu tamamladı. Mevcut Başkan Semih Peker’in tekrar aday olduğu ve tek liste halinde gidilen seçimler Jeoloji Mühendisleri Odasında gerçekleştirildi.

YOĞUN KATILIM

Genel Kurul’a Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, aynı zamanda Jeoloji Mühendisi ve oda üyesi olan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş ve çok sayıda oda üyesi katıldı.

GÜMRÜKÇÜOĞLU DESTEK VERDİ

Genel kuruldan önce Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada, “Trabzon’un en büyük sivil toplum örgütlerinden bir tanesi olan, benimde üyesi olduğu Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odasının Genel Kurulunda sizlerle olmanın mutluğunu yaşıyorum. Özellikle Trabzon’da en aktif odaların başında gelen Jeoloji Mühendisleri Odasında mevcut başkan ve tekrar aday olan Semih Peker’e odamıza verdiği katkılar ve yeni yönetimi ile vereceği katkılar için şimdiden teşekkür ederim. Bizim Trabzon Belediyesi olarak her zaman hizmetinizde olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

BAYRAKTAR’A TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan genel kurulda Divan başkanlığını KTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş yaparken, üyelerin tamamının oyunu alan Semih Peker, yönetim kurulunda revize yaparak, kadrosunu daha da güçlendirdi. Başkan Peker, “Üyelerimize tekrar bize güvenerek görev verdikleri için şükranlarımı sunuyorum. Son iki yıl içerisinde bize yapı denetime alan Çevre ve Şehircilik eski bakanımız Erdoğan Bayraktar, teşekkür ediyorum. Yapı Artık işimiz daha zor. Beklendiler yüksek. Bundan sonra daha çok çalışacağız” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler