Jeoloji mühendisleri odasını ziyaret etti

 Emniyet Müdürü Yavaş, Jeoloji Mühendisleri Odasını Ziyaret Etti Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Semih Peker, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Jeoloji mühendislerinin ve emniyet güçlerinin mesleklerini icra ede

Jeoloji mühendisleri odasını ziyaret etti

 

Emniyet Müdürü Yavaş, Jeoloji Mühendisleri Odasını Ziyaret Etti
 
Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Semih Peker, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
Jeoloji mühendislerinin ve emniyet güçlerinin mesleklerini icra ederken yol haritasının ve hedeflerinin aslında aynı olduğunu vurgulayan Peker, şunları kaydetti:
 
"Siz emniyet gücü olarak olay olmadan önce önlemek için uğraşıyorsunuz, buna göre hareket planınızı belirliyorsunuz, biz jeoloji mühendisleri de bölgemizde yaşanması muhtemel sel-taşkın, heyelan, deprem gibi afet olmadan önce can kaybını önlemek için önlem almaya çalışıyoruz. Yerleşim alanları belirlenirken jeolojik riskleri belirliyor, binalarımız yapılırken binayı taşıyan zemini jeoloji bilimi ile inceleyip afet olmaması için gerekli önlemleri alıyoruz. Yoksa olay vuku bulduktan sonra ya da afet olduktan sonra giden canlar gidiyor. Önemli olan olabilecek olayları önceden belirleyip önlem alabilmektir."
 
Emniyet Müdürü Yavaş ise özellikle asayiş olarak Trabzon'un huzurlu bir kent olduğunu ifade ederek, "Bana söyleyecek başka bir şey kalmadı. Fakat özellikle toplumun güvenliğini sadece polisle, jandarma ile değil el ele vererek sivil toplum örgütleri ile dayanışma halinde en asgariye indirebiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel