Jandarma Trabzon’da kaçakçı avında

 Trabzon İl Jandarma ekipleri Şalpazarı ve Akçaabat İlçelerine yapmış olduğu operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirdi.Elde edilen bilgiye göre Trabzon’un Şalpazarı İlçesinde S.K isimli şahsın evinde ve arabasında yapılan aramalarda 4 a

Jandarma Trabzon’da kaçakçı avında

 

Trabzon İl Jandarma ekipleri Şalpazarı ve Akçaabat İlçelerine yapmış olduğu operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Elde edilen bilgiye göre Trabzon’un Şalpazarı İlçesinde S.K isimli şahsın evinde ve arabasında yapılan aramalarda 4 adet silah ve bu silahlara ait 4 adet şarjör ile çok sayıda mermi ele geçirildi. Arabadan birde 3 bilgisayar ve bilgisayar malzemesi çıkmasından şüphelenen jandarma ekipleri yapmış oldukları kısa süreli araştırmada S.K’nın bu malzemeleri çaldığı anlaşıldı.

Akçaabat ilçesinde yapılan operasyonda ise E.K ile H.C isimli iki şahsın Esentepe köyündeki evlerinde yasadışı yollarla dikilmiş 127 kök Hin keneviri ele geçirdi.

Jandarma ekiplerinin bu başarılı operasyonlarda yardım eden narkotik köpeği Çirkin ve Çilek’in yanı sıra bomba arama köpeği Vampir’de operasyonlarda yerini aldı.

Son dönemlerde artan bombalı terör olaylarına önlem alan jandarma ekipleri operasyonlarında bomba imha köpekleriyle çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel