İzmir'de feci kaza!

Edinilen bilgilere göre, Ödemiş'ten İzmir yönüne gitmekte olan Volkan Eriş (25) yönetimindeki 45 DY 770 plakalı araç, Ödemiş'in çıkışındaki bir çırçır fabrikasının önünde karşı yönden gelen ve çırçır fabrikasına girmeye çalışan 44 HS 020 plakalı kamyona y

İzmir'de feci kaza!

Edinilen bilgilere göre, Ödemiş'ten İzmir yönüne gitmekte olan Volkan Eriş (25) yönetimindeki 45 DY 770 plakalı araç, Ödemiş'in çıkışındaki bir çırçır fabrikasının önünde karşı yönden gelen ve çırçır fabrikasına girmeye çalışan 44 HS 020 plakalı kamyona yandan çarptı. Çarpma sonucunda aracın ön tarafında oturan Zeliha Efe (26) ve kucağındaki oğlu Poyraz Efe (3) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Volkan Eriş, Zahide Yakanoğlu (33), Çağla Yakanoğlu, (11) Açelya Yakanoğlu (5), Aleyna Efe (7) yaralı olarak Ödemiş Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan Açelya Yakanoğlu, ameliyatta hayatını kaybetti. Yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kazanın havanın da sisli olması nedeniyle dikkatsizlik ve hız yüzünden meydana geldiği belirlendi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler