İyi ki kar yağdı!

Duraklarda saatlerce soğuğun altında bekleyenleri görmeyen şoförler odasından ilginç açıklama Trabzon'da geçen hafta yaşanan yoğun kar yağışının ardından, kentte özel araçlar trafiğe çıkmadı. Trabzon Halkı özel araçlarını trafiğe çıkarmayınca da Maraş Cad

İyi ki kar yağdı!
Duraklarda saatlerce soğuğun altında bekleyenleri görmeyen şoförler odasından ilginç açıklama
 
Trabzon'da geçen hafta yaşanan yoğun kar yağışının ardından, kentte özel araçlar trafiğe çıkmadı. Trabzon Halkı özel araçlarını trafiğe çıkarmayınca da Maraş Caddesi'nde sıkışıklık yaşanmadı. 
 
Trabzon'un en önemli caddesi olan Maraş Caddesi, tarihinin belki de en sakin gününü yaşadı. Vatandaşlar özel araçlarını trafiğe çıkarmayınca cadde sadece şehir içi dolmuş minibüslerine kaldı ve caddede hiç bir trafik sıkışıklığı yaşanmadı. Maraş Caddesi'ne özel araçlar sağlı sollu park etmeyince, caddede ne bir trafik sıkışıklığı ne de bir tıkanma oldu. 'D' plakalı dolmuş minibüsleri ise duraklarına nizami bir şekilde yaklaşarak yolcularını aldı ve hareket etti.
 
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, Maraş Caddesi'nde ki sıkışıklığa dolmuşların değil özel araçların neden olduğuna vurgu yaparak, "Bugün Maraş Caddesi'nde özel araçların olmadığı halini hep birlikte gördük. Halkımız değerlendirmesini ona göre yapsın. Caddeye özel araçlar girmeyince, sağlı sollu park etmeyince caddede her hangi bir sıkışıklık yaşanmıyor. Caddenin sıkışıklığını dolmuşlar mı yapıyor? Özel araçlar mı? Bunu hep birlikte gördük" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler