İtfaiye yangının sönmesini bekledi

Giresun'da bir evde çıkan yangını söndürmek için bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yol olmaması nedeniyle müdahalede bulunamadı. Yangının olduğu eve ulaşamayan itfaiye ekipleri, alevlerin sönmesini bekledi.Yangın, bu akşam saat 19:30 sıralarında Aksu Mahall

İtfaiye yangının sönmesini bekledi

Giresun'da bir evde çıkan yangını söndürmek için bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yol olmaması nedeniyle müdahalede bulunamadı. Yangının olduğu eve ulaşamayan itfaiye ekipleri, alevlerin sönmesini bekledi.

Yangın, bu akşam saat 19:30 sıralarında Aksu Mahallesi Ada tepe mevkiinde bir evde çıktı. Yanan eve ulaşmak isteyen itfaiye görevlileri, yol olmayışından dolayı yangına müdahalede bulunamadı. Daha sonra yangın hortumları uzun olduğu için Orman Bölge Yangın Söndürme ekibinden yardım istendi. Ancak onlar da yol olmayışından dolayı yangına müdahale edemedi. Yangının etrafa sıçramaması için tedbir alan görevliler, yangının kendiliğinden sönmesini bekledi. Havanın rüzgarsız oluşu, alevlerin daha fazla büyümesine ve yangının erkenden etkisiz hale gelmesinde etkili oldu.

Edinilen bilgiye göre, daha önce bir şahsa ait olan evin daha sonra bir inşaat firması tarafından satın alındığı ve kullanılmadığı bildirildi. Çıkış nedeni henüz belli olmayan yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel