"İstikrara en büyük destek Trabzon'dan"

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin Trabzon Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulu üyeleri ile Trabzon’un ihtiyaçlarını ve sorunlarını konuştu.  AK Parti Beşikdüzü İlçe Danışma Mec

"İstikrara en büyük destek Trabzon'dan"

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin Trabzon Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulu üyeleri ile Trabzon’un ihtiyaçlarını ve sorunlarını konuştu.  AK Parti Beşikdüzü İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı ve Vakfıkebir İlçesi’nde kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek kamu çalışanlarından ve daire amirlerinden çalışmalar hakkında bilgi alıp ilçelerde vatandaş ile sohbet etti.

HİZMETLER UNUTULMAMALI

 Türkiye genelinde 10 milyonu aşkın Trabzon’da da 105 binin üzerindeki üye sayısı ile ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşu olan AK Parti’nin milletinden aldığı bu güçle güçlü yarınlara emin adımlarla ilerlediği ifade etti. Trabzon, AK Parti’nin emin adımlarla yürüyüşüne 7 Haziran Genel seçimlerinde en büyük desteği vereceğini ifade eden Bilgin şöyle devam etti, ‘Halkımız kendi iradesiyle sandığa giderek aldığı hizmetleri ve ülkenin bugünkü durumu ile gelecek planlarını gözden geçirerek özgür bir şekilde oyunu kullanacaktır. İktidarımız bugüne kadar Trabzon’u hiç ama hiç ihmal etmemiştir. Trabzon, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en çok önemsediği illerden bir tanesidir. Sayın Erdoğan bunu her platformda dile getirmiştir. Trabzon’umuza bakın, insanlar Zağnos’da farelerin içinde yaşarken, şimdi kentsel dönüşümlerle modern evlerine taşındı ve o virane Zağanos vadisi muhteşem güzelliğiyle selamlar oldu Trabzon’u. Şimdi Tabakhane’de, Çömlekçi’de, Pelitli’de dönüşümler tüm hızıyla devam ediyor. Marka şehir Trabzon’a yakışır güzellikler yakın zamanda ortaya çıkacak. Tanjant Yolu, başlamasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum ama bitirilemiyordu. Trabzon sıkışıp kalmıştı. Kim bitirdi AK Parti bitirdi. Karadeniz Sahilyolu’na bir bakın, Sinop’tan Hopa’ya kadar. Böyle bir nimeti Trabzon halkına hediye eden AK Parti kadroları değil mi? Siyasi tercihleri ne olursa olsun bu seçim milletin geleceğine oy vereceği bir seçimdir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel