İstiklal Şairi M.Akif Ersoy anıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti.Mehmet Akif Ersoy’u anma programına Trabzon Valisi Abdil Celil Öz,Trabzon Belediye Başk

İstiklal Şairi M.Akif Ersoy anıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti.


Mehmet Akif Ersoy’u anma programına Trabzon Valisi Abdil Celil Öz,Trabzon Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ak Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr Aydın Bıyıklıoğlu,Trabzon Gençlik ve Spor Şube Müdürü Hakan Usta,İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç,gazeteci-yazar Sadık Albayrak protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.Program İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından dereceye giren öğrencilerin istiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerini okunmalarıyla devam etti.

Büyük beğeniyle dinlenilen şiirlerden sonra gazeteci-yazar Sadık Albayrak’a Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Milletvekili Prof. Dr Aydın Bıyıklıoğlu tablo ve Trabzonspor forması hediye etti.Daha sonra gazeteci-yazar salondakilere Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitler,Türk coğrafyasındaki gezileri,temasları ve izlenimleri ile ilgili bilgiler verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel