İşte Trabzon'da oy kullanma saati!

YSK seçim takvimini açıkladıYüksek Seçim Kurulu (YSK) milletvekili genel seçiminde oy kullanma saatlerini belirledi.YSK seçim takvimini açıkladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) milletvekili genel seçiminde oy kullanma saatlerini belirledi. YSK'nın 24. Dönem Mi

İşte Trabzon'da oy kullanma saati!

YSK seçim takvimini açıkladıYüksek Seçim Kurulu (YSK) milletvekili genel seçiminde oy kullanma saatlerini belirledi.

YSK seçim takvimini açıkladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) milletvekili genel seçiminde oy kullanma saatlerini belirledi.

YSK'nın 24. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oy kullanma saatlerine ilişkin oybirliği ile alınan kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar öncesi kurul tarafından Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden 12 Haziran 2011 Pazar günü için iller arasındaki güneşin doğuş ve batış saatlerindeki farklılıklar hakkında bilgi alındı. İncelemenin ardından oy verme süresinin başlangıç ve bitiş saatleri ilgili mevzuat çerçevesinde farklı olarak düzenlendi.

Alınan karar kapsamında Milletvekili Genel Seçiminde Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis'te 07.00-16.00 saatlerinde oy verilecek. Bunların dışındaki şehirlerde ise oy kullanma saatleri 08.00-17.00 olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler