İşte Trabzon insanındaki sadakat

Trabzon’da sendikalara bağlı memurların eylemi sırasında Trabzon insanın İstiklal marşı hassasiyeti gözlerden kaçmadı.Sabah Trabzon Valiliği önünden toplanarak Meydan parkındaki Atatürk büstünün önüne kadar yürüyerek burada basın açıklaması yapan grup.Bas

İşte Trabzon insanındaki sadakat

Trabzon’da sendikalara bağlı memurların eylemi sırasında Trabzon insanın İstiklal marşı hassasiyeti gözlerden kaçmadı.

Sabah Trabzon Valiliği önünden toplanarak Meydan parkındaki Atatürk büstünün önüne kadar yürüyerek burada basın açıklaması yapan grup.

Basın açıklaması öncesinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okudu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı anons edildiğinde Meydan parkında sabah sohbet yapan tüm vatandaşlar ayağa kalkarak İstiklal marşını gür bir sesle okudu.  

ic1.20120523111103.jpg

 

Özellikle dikkatten kaçmayan ise Meydan Parkının garsonu idi. Müşterilerine servis yapan garson İstiklal Marşını duyunca esas duruşa geçerek İstiklal marşı okuması ise Trabzon insanının memleketine ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor.

 

ic2.20120523111119.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel