İşte o zanlı!

Trabzon’un Hızırbey mahallesinde 12 Şubat tarihinde işyerinde bir çok yerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan Nizamettin Gültekin’in katil zanlısı belirlendi. Olay yerinin giriş ve çıkış güzergahlarındaki bir çok güvenlik kamerasını tek tek incele

İşte o zanlı!

Trabzon’un Hızırbey mahallesinde 12 Şubat tarihinde işyerinde bir çok yerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan Nizamettin Gültekin’in katil zanlısı belirlendi. Olay yerinin giriş ve çıkış güzergahlarındaki bir çok güvenlik kamerasını tek tek inceleyen Cinayet Büro ekipleri katilin eşkalini belirledi. Şahsın cinayet sonrasında Gültekin’in üzerindeki paraları aldığı, bir dolmuş ile meydan mevkiine geldiği ve burada bir mağazadan alışveriş yaparak kıyafetlerini değiştirdiği tespit edildi.

Cinayetin ardından kayıplara karışan şahsın, bölgede daha öncede görüldüğü tespit edildi. Gürcistan’a gitmek için para aradığı ve birkaç kişiden borç istediği belirtilen zanlının, Nizamettin Gültekin’den daha önce kredi çekmek için kendisine kefil olmasını istediği iddia edildi. Şahsın parasız ve kalacak yerinin olmadığı ileri sürülürken, Ayasofya, Hızırbey, Sotka, Faroz; gibi bir çok mahalledeki sahipsiz ve boş evlerde aramalar başlatıldı.

Son Nokta Gazetesi / Murat AYDIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel