İşte Küçük'ün Trabzon projeleri

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mahir Küçük, Trabzon’un sorunlarının çözümüne yönelik projelerini anlattı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Küçük, 7 yılı Trabzon’da ve son 12 yılı da A

İşte Küçük'ün Trabzon projeleri

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mahir Küçük, Trabzon’un sorunlarının çözümüne yönelik projelerini anlattı. 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Küçük, 7 yılı Trabzon’da ve son 12 yılı da Ankara’da geçen üst düzey görevleri neticesinde özellikle de Trabzon ile ilgili sorunları yakından takip ettiğini söyledi.
Trabzon’un tarihten gelen bilim, kültür, ticaret ve spor merkezi olma özelliklerini daha da ileriye taşıyacak projelerin takipçisi olacağını ve bu yönde de yeni projeler hazırladığını belirten Küçük, ‘Marka Şehir Trabzon’a hizmet etmenin kendisi için bir görev olmanın yanı sıra gurur verici bir sorumluluk olduğunu ifade etti.

Deneyimli teknokrat, özellikle işsizliği azaltıcı bir çok yeni proje fikrine sahip olduğunu, bu projeleri entegre bir yaklaşım içerisinde hayata geçirmenin en büyük hayali ve hedefi olduğunu kaydederek Küçük, “Başta işsizlik olmak üzere şehir içi trafik, hava kirliliği, modern kentsel dönüşüm ve şehrin altyapı hizmetlerinin çözümüne yönelik projelere ivedilikle daha fazla destek vereceğiz. Turizm ve ticaret merkezi için hızlı tren ve havayolu ulaşımın güçlendirilmesi, bunlara ilişkin alt yapı ve hizmet sektörünü geliştirici projeler hazırladık. Tarımsal ürünlerimizin daha iyi değerlendirilmesi ve üretimin artırılması, bütün doğal kaynaklarımızı ortaya koyup koruma-kullanma dengesi içerisinde katma değer zincirinin bölgemizde kalacak şekilde milli ekonomi ve yerli projelere ağırlık vereceğiz. Bu konular bizi bekleyen ve başarılması için üzerinde çokça çalışmamız gereken hayati konulardır. Biz de bu konulara hakimiz ve çözümleri için projelerimiz hazır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel