İşte CHP'nin Trabzon projeleri

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, 18 İlçe'nin Belediye Başkan adayı ve partililerin katılımıyla birlikte "Büyük Şehre Büyük Projeler" adıyla düzenlenen toplantıda projelerini anlattı.Trabzon'da bir otelde düze

İşte CHP'nin Trabzon projeleri

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, 18 İlçe'nin Belediye Başkan adayı ve partililerin katılımıyla birlikte "Büyük Şehre Büyük Projeler" adıyla düzenlenen toplantıda projelerini anlattı.

Trabzon'da bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon'un hiç alışık olmadığı yeni bir seçim süreci yaşadığını söyledi. Karan "Biz Trabzon'da adaylarımızı belirlerken, sadece CHP tabanı mutlu edecek adayları seçmedik. Biz halkın arasından olan halk gibi yaşayan, seçildiğinde yöresini halkıyla birlikte yönetecek olan adaylarla yola çıkmaya çalıştık. Bunu da başardığımıza inanıyorum.

5 gün sonra tarihimizin en önemli seçimine gireceğiz. Ben hepinize güveniyorum. 5 Gün bizim için çok önemli, açık mayacağız, susamayacağız ve sandıklara sahip çıkacağız. CHP yapılan anketlerde 3-4 puan öndedir ama bu bizim için yeterli değildir. Trabzon'da CHP ilk kez Büyükşehir Belediyesini kazanarak tarih yazmak için önümüzde çok önemli bir fırsat var. Tarihi korkaklar yazamaz. İnanan insanlar yazar. Ben hepinize inanıyorum" şeklinde konuştu.

"HAYAL ÜRETMEYİZ, HAYAL SATMAYIZ"

Karan'ın konuşmasının ardından CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, alkışlar arasında projelerini anlatmak üzere kürsüye çıktı. Canalioğlu, aday olduğu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda heyecan ve tecrübeleriyle kaldığı yerden çalışmalara başladığını belirterek"Halkla birlikte yaptığımız çalışmaları kağıt üzerine ve kitap üzerine dökerek projelerimizi anlatıyoruz. 1 yıllık çalışma ile arkadaşlarımızla birlikte projeleri hazırladık. Biz yaptığımız projeleri hayata geçirme noktasında yaparız. Hayal üretmeyiz, hayal satmayız. Biz bu kenttin çocuklarıyız. Bu kentte doğduk, ömrümüzün tamamının büyük kısmı bu kentte geçti. Bu kentti seven insanlar olarak , bu kentte yaşayan insanların huzuru, mutluluğu ve kalkınması için çalışır" dedi.

61 DEĞİL 79 PROJE

Pazar günü yapılacak olan seçimden sonra Trabzon'un geleceğini şekillendireceklerini belirten Canalioğlu, "Bizim ortaya koyacağımız projeler 13 başlık altında toplanmış ve 79 ana parçaya ayrılmıştır. Tarafiğe çözüm projeleri, Çevre projeleri, su projeleri, tarim ve hayvancılık projeleri, eğitim projeleri, imar projeleri, ticaret projeleri, turizmi projeleri, kentsel dönüşüm projeleri, vizyon projeleri , kültür projeleri, sosyal projeler ve spor projeleri altında sıraladık. Bu kenttin en önemli sorunu olan hepimizin konuştuğu trafik sorunudur. Biz ürettiğimiz projelerle ve yapacağımız geniş katılımlı toplantılarla, 'Trabzon'da insan odaklı şehirler' düşüncesinden hareketle , çevreyi ve insan sağlığını her geçen gün daha fazla tehdit eden kent içi ulaşım sorunlarına sürdürülebilir çözümler üretmek , güvenli erişilebilir ve temiz ortak yaşam alanlarının oluşyturulmasını sağlamak bizim işimizi. Trabzon'da uygulanabilir gerçekçi projelerle trafik ve ulaşım sorunu , köklü bir çözüme kavuşacak" diye konuştu.

"AVNİ AKER'DE SPOR MÜZESİ KURACAĞIZ YAVUZ SELİM'İ KAPATTIRMAYACAĞIZ"

CHP Trabzon Millitvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor müzesi kuracakları, Yavuz Selim Sahası'nı ise kapattırmayacaklarını belirterek, "Amatör spor kulüpleri desteklenecektir. Sporun her branşını geliştirebilmek için semt sahaları ve spor salonları projeleri hayata geçirilecektir. Amatör kulüplerimize ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacaktır. Yavuz Selim'i kapattırmayacağız. Yavuz Selim futbolun mabedidir. Bende orada yetiştim. Orada gökdelenler yapacaklarmış. Spor müzesini Avni Aker'de kuracağız. Bizim değerlerimize spor müzesi kurarak sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Yapılan toplantının ardından adaylar basın mensuplarına poz verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler