işte Başkan Gümrükçüoğlu'nun projeleri!

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenlediği toplantı ile ‘Vizyon 2019’ adlı projelerinin tanıtımını yaptı.AK Parti Trabzon Milletvekilleri Erdoğan Bayraktar, Faruk Nafiz Özak, Safi

işte Başkan Gümrükçüoğlu'nun projeleri!

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenlediği toplantı ile ‘Vizyon 2019’ adlı projelerinin tanıtımını yaptı.

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Erdoğan Bayraktar, Faruk Nafiz Özak, Safiye Seymenoğlu, Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, ilçe belediye başkan adayları, sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Başkan Gümrükçüoğlu sunumunda öncelikle 5 yılık dönemlerinde yaptıkları çalışmaları içeren video görüntüsü ile anlatırken, daha sonra büyükşehir belediyesi olarak yapacakları ‘vizyon 2019’ projelerini tanıttı.

Başkan Gümrükçüoğlu konuşmasında bir şehrin, içinde yaşayanları ile bir bütün olduğunun altını çizerek, “Bir şehrin geleceğini tüm yaşayanları birlikte inşa eder. Bizler de Trabzon’un geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Başkan Gümrükçüoğlu, “Birlikteliğimizin 5 yıldır gece gündüz çalışarak Trabzon'umuzun vizyonunu tüm halkımızla beraber getirdiğimiz bu noktadan yine birlik beraberlik içinde 2019 yılına kadar neler yapacağımızı anlatmak üzere burada toplandık. Şöyle söyleyeyim 5 yıl önce gayretlerimizle 61 proje ile yola çıktık. O 61 projenin üzerin ilave ettiğimiz 26 proje ile anlımız ak” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, “Başta Trabzon Halkının teveccühü ile bizi temsil eden milletvekillerimiz, bakanlarımız ve başbakanımızla el ele biz hep beraber Türkiye'yiz, Trabzon'uz diyoruz. Başarı varsa hepimizin başarısı. Biz işe bakarız, biz lafa değil icraata bakarız anlayışıyla Trabzon halkına hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kulandı.

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, tanıtım toplantısına Trabzon’un dernek ve STÖ temsilcilerini de çağırdı. Gümrükçüoğlu davetinde, “Bir şehir içinde yaşayanlar ile bir bütündür. Bir şehrin geleceğini tüm yaşayanları birlikte inşa eder. Bizler de Trabzon’un geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Başkan Gümrükçüoğlu, Vizyon 2019 projeleri olan 19 adet projeyi katılımcılara tanıttı.

Vizyon 2019 sunumunun ardından Başkan Gümrükçüoğlu, toplantıda bulunan milletvekilleri, başkan adayları, mevcut belediye başkanları ve meclis üyelerini kürsüye davet etti. Burada bir konuşma yapan Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak milli iradeye vurgu yaparak, hep birlikte Trabzon’unun ve Türkiye’nin hizmetkarı olduklarını ve bundan sonra da yanı karlılık ve azimle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

İŞTE BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU'NUN PROJELERİ

VİZYON 1: GÜNEY ÇEVRE YOLU YAPILACAK

Vizyon 2019 kapsamında lider kent Trabzon'unumuzun daha fazl abüyümesi ve gelişmesi için başlattığımız Erdoğdu yolu, Uğurlu-Karşıyaka yolu ve Kanuni Bulvarı gibi yatırımlardan Trabzon'un güneye açacak adımlarla dahada geliştirerek arttıracağız.

VİZYON 2: TRABZON'UN BÜYÜK ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜLECCEK

Büyükşehirin ilk döneminde Trabzon genelinde Trabzon'un gelecceği teminat altına alacak büyül altyapı yatırımalrını yapacağız. Trabzon'un ilçeleri ve kırsalının kapsayacak biçimde başta su vekanalizasyon olmak üzere alt yapı konusu sorun olmaktan çıakracağız.

VİZYON 3: TRABZON'UN GELİŞMİŞLİK FARKINI ASGRAİYE İNDİRECEĞİZ.

Trabzon'un mevcut durumda var olan kendi içindeki birtakım gelişmişik farklarını asgariye indirerek bir bütün oalrak topyekün gelişmeyi hedefliyoruz.

VİZYON 4: TRABZON'UN ULAŞIM AĞI VE ALT YAPISI GELİŞTİRİLECEK.

Trabzon'un geçtiğimiz yıllarda ulaşım alanında gerek hükümeetimizin yatırımı gerekse 2009'dan bu yana belediyemizin çalışmaları ile önemli mesafe katetmiştir. Viyon 2019 kapsamında Trabzon il sınırları genelind ulaşım ve trafik sorunlarını çözüş bir Trabzon'un planlamasını ve adımalrını atmayı amaçlıyoruz.

VİZYON 5: TRABZON'U TÜRKİYE'NİN VE DÜNYA'NIN YAŞANABİLİR EN İYİ ŞEHRİYAPACAĞIZ.

Trabzon'un her alanda geliştirerek insan odaklı olan hayatı kolaylaştırarak hizmet, yatırım ve projelerle huzur, refah ve güvenliği sunan, Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yaşanılır kentlerinden biri yapacağız.

VİZYON 6: KATILIMCILIKLA KENDİ GELECEĞİNİN YAPACAK BİR TRABZON HEDEFLİYORUZ.

Bir şehrin geleceği o şehirde yaşayan tüm insanlar birlikte inşa etmelidir. Trabzon'da yaşayan tüm insanlar bu şehrin hem sahibi hemde sakini oalrak gören bir anlayışla en geniş katılımla Trabzon'un gelecceğini tüm Trabzon birlikte "biz" ve "bir" olarak inşa edeceğiz.

VİZYON 7: MODERN ŞEHİRCİLİK VE KENT ESTETİĞİNİN OLACAĞI TARBZON'U GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.

Trabon'umuzun yollar içinde oluşan çirkin ve çarpık yapılaşmadan kurtararak, modern şehircilik ve kent estetiğinin buluştuğu gığta edilen bir kent haline getireceğiz.

VİZYON 8: KADIN VE ÇOCUK DSOTU SOSYAL KENT TRABZON'U GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.

Geçtiğimiz yıl Avrupa Yerel Yaşam Kadın Erkek Esşitliği ŞArtını ve Yerel Eşitlik Eylem Planını Türkiye'ddde ilk imzalayab şehir Trabzon Belediyesi olarak kadınlarımızın hayatın her anında daha güçülü birşekilde var olması için çalışmalarına devam edecektir.

VİZYON 9: ENGELSİZ BİR TRABZON'U AMAÇLIYORUZZ.

Şehrin engellileri için daha iyi ve daha kolay yaşanılır hale getirilmeye çalıştırılacaktır.

VİZYON 10: TRABZON'U DENİZ İLE BULUŞTURMAYI SÜRDÜRECEĞİZ.

Trabzon aynı zamanda bir deniz şehridir. Ama geçmiş yılladaki çarpık yapılaşma yüzünden Trabzon halkı denizden mahrum kalmıştır. Geçtiğimiz dönem gerçekleştirdiğimiz Trabzon yürüyüş yolu  ile Trabzon halkı denizle buluşması için önemli biradım atılmıştır. Bu kapsamda Trabzon'u denizle buluşturmak içim çalışmaya devam edeceğiz.

VİZYON 11: MEDENİYETLER ŞEHRİ TRABZON'U TARİH VE TURİZM KENTİ OLARAK GELİŞTİREECEĞİZ.

Medeniyeler şehri Trabzon doğal güzellikleri tarihi ve turistik yerleriyle eşsiz bir hazineye sahiptir. Trabzon'un bu turizm potansiyelini daha da geliştirecek ve Trabzon'un dünya çapında tanıtacak çalışmalar yapacağız.

VİZYON 12: ÇEVREYE DUYARLI GELİŞİM SAĞLAYAN TRABZON

Bir yandan Trabzon'un gelişimini sağlarken aynı zamanda temizz ve sağlıklı çevresi yeşil doğasıyla gelcek kuşaklara daha mutlu insanların yaşadığı daha yeşil bir şehir bırakmayı amaçlıyoruz.

VİZYON 13:TRABZON'UN KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ KİMLİĞİNİ GÜÇLENDİECEĞİZ

Trabzon'un kültür ve sanat birikimini dahada geliştirerek mekanlar, etkinlikler ve öne çıkan bir dünya kenti haline geitrmeye gayret göstereceğiz. Trabzon'u kültür ve sanat merkezi haline getirmeyi amaçlyoruz.

VİZYON 14: TRABZON ÖĞRENCİLER İÇİN DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR OALCAK

Şehirlerin gelişimi ve dışa açılması için öğrenci nüfusunun önemi ve katkısı billinen gerçektir. Trabzon'u öğrenciler için en cazip kentlerden biri haline getirmeyi amaçlıyoruz.

VİZYON 15: DAHA FAZLA İSTİHDAM ÜRETEN BİR TRABZON OLUŞTURACAĞIZ

Şehrimizinn genç  ve dinamik nüfusunu dikkate alarak daha fazla üreten yatırım, proje ve hizmetlerle geliştirmeyi devam edeceğiz.

VİZYON 16: TRABZON SOSYAL VE SANAT GELİŞTİREN BİR YER HALİNE GELECEK.

VİZYON 17: SPOR ŞEHRİ OLAN TRABZON'UN SPOR MARKASI GÜÇLENECEK.

VİZYON 18: TRABZON'A EKOLOJİK VE TEKNOLOJİK YAŞAM ALANLARI

VİZYON 19: TRABZON KENDİ ENERJİSİNİN KENDİ ÜRETECEK.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel