İstasyon müdürlerine LPG eğitimi

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Meslek İçi Eğitim Merkezi (MİEM) kapsamında üyelerine yönelik düzenlediği mühendis yetkilendirme kurslarına “LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür” eğitimi ile devam ediyor.Sunumu, Makina Mühendisleri Odası MİEM

İstasyon müdürlerine LPG eğitimi

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Meslek İçi Eğitim Merkezi (MİEM) kapsamında üyelerine yönelik düzenlediği mühendis yetkilendirme kurslarına “LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür” eğitimi ile devam ediyor.

Sunumu, Makina Mühendisleri Odası MİEM Kurs Eğitmeni Mak. Müh. Seyit Ahmet Kurnaz tarafından yapılan eğitime 10 makine mühendisi, 5 ziraat mühendisi, 4 inşaat mühendisi, 2 maden mühendisi, 1 elektrik mühendisi, 1 jeofizik mühendisi, 1 gıda mühendisi, 1 elektrik-elektronik mühendisi, 1 jeoloji mühendisi ve toplam 26 mühendis katılıyor.

Kursla ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Gökhan Koskos, şube olarak üyelerin beklentisi ve gelişmeler doğrultusunda MİEM kursları düzenlediklerini, bu kurslar ile üyelerin donanımlarını artırmaya çalıştıklarını söyledi. LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdürlüğü’nün insan can ve mal güvenliği açısından ciddi sorumluluklarının bulunduğunu, istasyonların standart ve yönetmeliklere uygun işletilmesinden, gerekli önlemlerin alınması ve uygulanmasından müdürün sorumlu olduğunu ifade eden Koskos, yetkili kuruluşlar tarafından düzenli olarak denetim yapılmasının gerekliliğini vurguladı.

Kursun sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara “LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Yetki Belgesi” verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel