İsrail uçakları Trabzon'a inecek

Haber61.Net - Haber Servisi - İsrail sürekli olarak hedef aldığı Filistin topraklarında gerginlik sürüyor. Savaş İsrail devletinin sürekli olarak sivil ve çocukların ölmesiyle devam ediyor. İsrail devleti insan yaşı göz ardı etmeden öldürüyor. Son dönemle

İsrail uçakları Trabzon'a inecek

Haber61.Net - Haber Servisi - İsrail sürekli olarak hedef aldığı Filistin topraklarında gerginlik sürüyor. Savaş İsrail devletinin sürekli olarak sivil ve çocukların ölmesiyle devam ediyor. İsrail devleti insan yaşı göz ardı etmeden öldürüyor. Son dönemlerde meydana gelen hava saldırıları sonrası tün dünyadan İsrail'e yapılan uçuşlar iptal edildi.  

Türk Hava Yolları'da bölgeye uçuşlarını iptal etti. İsrail'e uçması gereken uçaklar yurt geneline bayram öncesi ek sefer olarak koyuldu. Trabzon'da bu ek seferlerden nasibini aldı. Bayram öncesi Trabzon'a 5 ek sefer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler