İşkur’u tanıtmaya devam ediyorlar

 İşkur hizmetlerine yönelik vatandaş yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde stant açmak suretiyle kurumsal farkındalık sağlayan İş ve Meslek Danışmanları açık iş, işe yerleştirme, işgücü eğitim ve staj programları hakkında işsiz vatandaşlarımızı ve işverenler

İşkur’u tanıtmaya devam ediyorlar

 

İşkur hizmetlerine yönelik vatandaş yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde stant açmak suretiyle kurumsal farkındalık sağlayan İş ve Meslek Danışmanları açık iş, işe yerleştirme, işgücü eğitim ve staj programları hakkında işsiz vatandaşlarımızı ve işverenlerimizi bilgilendiriyor.

Bu çerçevede Trabzon'da bir alışveriş merkezinde stant açan İşkur, vatandaşların ve işverenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 2 günlük sürede yaklaşık 418 vatandaşa danışmanlık hizmeti veren İş ve Meslek Danışmanları 2012 yılında Alışveriş merkezlerinde  ve işsiz vatandaş yoğunluğunun fazla olduğu yerde stant açmak suretiyle toplam 3068 işsiz vatandaşımıza ve işverenlerimize danışmanlık hizmeti vermiştir.

Hizmetlerini 7/24 internet üzerinden veren İŞKUR bu tür organizasyonlarla iş arayan ve işverenin ayağına gitmeye devam edecek. Çalışmalarını sadece merkezle sınırlandırmayan İŞKUR ilerki dönemlerde ilçelerde de stant açarak hizmetlerini geniş bir yelpazede vatandaşlara tanıtmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler