İşe gidiyorum diyerek evden çıktı ve...

Samsun’un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde oturan ve 10 gün önce sabah evden “İşe gidiyorum” diyerek çıkan evli ve 3 çocuk babası, inşaat işçisi İsmail Alan’dan bir daha haber alınamadı.Amcasının oğlu 53 yaşındaki Hasan Alan, İsmail’in hayatından endişe

İşe gidiyorum diyerek evden çıktı ve...

Samsun’un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde oturan ve 10 gün önce sabah evden “İşe gidiyorum” diyerek çıkan evli ve 3 çocuk babası, inşaat işçisi İsmail Alan’dan bir daha haber alınamadı.

Amcasının oğlu 53 yaşındaki Hasan Alan, İsmail’in hayatından endişe ettiklerini söyledi.

10 Aralık 2013 tarihinde sabah saat 07.30 sıralarında evden işe gitmek için ayrılan 49 yaşındaki inşaat işçisi İsmail Alan’ın herhangi bir belirgin hastalığının olmadığını belirten Hasan Alan;

“İsmail Alan 10 gün önce sabah ‘İşe gidiyorum’ diye evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Hayatından endişe ediyoruz. 10 gündür İsmail’den herhangi bir haber alamadık. İsmail’in kaybolduğu gün polise kayıp başvurusunda bulunduk. Polis de İsmail’i her yerde arıyor. İsmail’in ailesi şu anda perişan durumda. Görenler veya yerini bilenler insaniyet namına polise haber versinler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel