İşçiye gemi çarptı

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Kayıtlara iş kazası olarak gecen olayda Kanalizasyon borusu döşedikleri sırada denizde boruları taşıyan geminin hareket etmesi s

İşçiye gemi çarptı

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Kayıtlara iş kazası olarak gecen olayda Kanalizasyon borusu döşedikleri sırada denizde boruları taşıyan geminin hareket etmesi sonrası 45 yaşındaki M.D, denize düştü. Gemi kaptanı K.A, “ Ne olduğunu anlamadım gemiyi hareket ettirdiğim biraz öne aldım. Sonra durduktan sonra geri döndüm ve M.D’yi kanlar içinde buldum. Hemen alarak hastaneye kaldırdım.”dedim. Beşikdüzü Devlet Hastanesine kaldırılan M.D’nin hayatı tehlikesini devam ettiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel