"İşbirliğimiz devam edecek"

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu’na ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Gümrükcüoğlu'nun ilçemize yaptığı k

"İşbirliğimiz devam edecek"

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu’na ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. 


Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Gümrükcüoğlu'nun ilçemize yaptığı katkıları Araklı halkının unutmayacağını belirterek," Bu şehirde yaşayan insanlar olarak birliğimizi, beraberliğimizi her daim göstermişizdir.

Bu dayanışma sayesinde Şehrimizi hak ettiği gelişmişlik düzeyine hep beraber taşıyarak, bu şehirde yaşayan insanların mutluluğu için elimizden gelen çabayı göstermeliyiz.

Bu güne kadar İlçemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle Araklı’yı hak ettiği güzelliklerle buluşturmak için çaba harcıyoruz. Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin ilçenin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek, bir araklı ilçesi için gayret gösteriyoruz.

Bu çabada bu güne kadar hiçbir zaman yanımızdan ayrılmayan her sıkıştığımızda bizlerin dermanı olan Trabzon büyükşehir belediye başkanımız Orhan abimize bize bu güne kadar verdiği destek ve hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Son yaşanan sel olayında ve asfaltlama çalışmalarındaki desteğini Araklı halkı unutmayacaktır" dedi.


Trabzon Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu ise yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar imkanlarımız ölçüsünde bütün belediyelere hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Bizim kapımızı çalan veya gittiğimiz ilçelerde beldelerde bizlerden yapılan hizmet isteklerini imkanlar ölçüsünde yerine getirdik. Belediyelerin ne zor şartlar altında hizmet mücadelesi yapıklarını biliyorum. Bu nedenledir ki bizler bu güne kadar üstümüze düşeni yapmaya gayret gösterdik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel