İpekyolu ülkelerinde lojistik değerlendirmesi!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği'nden oluşan heyet merkezi İstanbul’da bulunan Uluslararası Nakliyeciler Derneği UND’yi ziyaret etti. 3. İpekyolu İş Adamları Zirvesi düzenleme kurulu üyeleri Trabzon Ticaret ve Sanayi

İpekyolu ülkelerinde lojistik değerlendirmesi!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği'nden oluşan heyet merkezi İstanbul’da bulunan Uluslararası Nakliyeciler Derneği UND’yi ziyaret etti. 

3. İpekyolu İş Adamları Zirvesi düzenleme kurulu üyeleri Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan beraberlerinde Trabzonlular Vakfı Başkanı Bilgin Aygül ile merkezi İstanbul’da bulunan Uluslararası Nakliyeciler Derneği UND’ye ziyarette bulundu. 

Ziyarete, Ankara Trabzonlular Vakfı Başkanı Bilgin Aygül, TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan ile DKİB Genel Sekreteri İdris Çevik de katıldı.

Trabzon ve UND heyetleri arasında yapılan toplantıda 17-19 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak olan 3. İpekyolu İş Adamları Zirvesi hazırlık çalışmaları görüşüldü. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan da UND yetkilileri ile yaptıkları görüşmede, 3. İpekyolu İş Adamları Zirvesi’nde gündeme alınacak konulardan birinin lojistik başlığında olduğunu anımsattılar. İpekyolu güzergâhında lojistik çalışmaların daha da hızlandırılması konusunda gerekli altyapı ve işbirliklerinin değerlendirileceğini, bu kapsamda Türkiye, Doğu Karadeniz ve Trabzon’daki lojistik gelişmelerinde en üst düzeyde değerlendirileceğini kaydettiler.

UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener, toplantının sonunda ziyaretin anısına Trabzon heyeti adına TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’na kurum plaketini takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler