İnsanlar Trabzon'u alkışladı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti , Trabzon’da 23-30 temmuz tarihleri arasında yapılan 2011 Eyof oyunlarında  gösterdiği başarıdan dolayı Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Genel koordinatör Doker’e plaket verdi . Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen törene Ga

İnsanlar Trabzon'u alkışladı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti , Trabzon’da 23-30 temmuz tarihleri arasında yapılan 2011 Eyof oyunlarında  gösterdiği başarıdan dolayı Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Genel koordinatör Doker’e plaket verdi . Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen törene Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ergün Ata  Trabzon gazeteciler Cemiyeti yöneticileri,Genel koordinatör yardımcılar, Hayri Güner,Yaşar Ulusoy ,2011 Eyof basın sorumlusu Murat Taşkın katıldılar.

Nihat Döker şöyle dedi:

‘’Avrupa Gençlik Olimpiyatları 20 yıldan beri Avrupa’nın çeşitli yerlerinde yapılmaktadır ve 11.side Trabzon’da yapmaktan büyük gurur ve şeref duyduk. Bugüne kadar yapılan Avrupa gençlik olimpiyatlarının en iyisini yaptığımızı ben bizzat Avrupa Olimpiyat komitesi başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ağzından televizyonların karşısında söylenmesi ve teşekkür mektuplarının bizlere göndermelerini bizi başka bir mutluluğa bir başka sevince itti. Bu konuda en büyük katkı Gençlik ve Spor Bakanlığının çok büyük katkısı vardır.Trabzon ilimizin sayın valisi,Belediye Başkanı,Rektörümüz ,Kredi ve yurtlar müdürümüz  ve Trabzon kamuoyunun desteğini gördük.Bize gece gündüz demeden bize büyüklük yapan eski bakanımız Faruk Nafiz Özak’ı saygıyla anıyoruz. Yurt dışında yapılan konferansta Trabzon olarak çok alkışlandık.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler