İnşaatta iskele koptu 2 ölü 1 yaralı

 Rize’de bugün bir inşaatta meydana gelen kazada 10 katlı binanın dış yüzeyinde sıva yapan üç işçi, kendilerini taşıyan iskelenin kopması üzerine beton zemine düştüler. Olayda 2 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.  Rize’de Atmeydanı Mahallesi’nde akşam saatlerin

İnşaatta iskele koptu 2 ölü 1 yaralı

 

Rize’de bugün bir inşaatta meydana gelen kazada 10 katlı binanın dış yüzeyinde sıva yapan üç işçi, kendilerini taşıyan iskelenin kopması üzerine beton zemine düştüler. Olayda 2 işçi öldü, 1 işçi yaralandı. 
 
Rize’de Atmeydanı Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda yapımı devam etmekte olan bir inşaatın dış yüzeyindeki iskele, taşıyıcı halatların güç motorundan sıyrılması sonucu hızla düşerek beton zemine düştü. 10. katta iskelenin içerisinde sıva yapmakta olan Fatih Mercan (22), Ömer Öztürk (25) ve İslam Aygün (26) iskeleyle birlikte yere düştüler.
 
Ağır yaralanan 3 işçi ambulanslarla Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Fatih Mercan ve Özer Öztürk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, İslam Aygün’ün ise hayatı tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Görgü şahitleri duydukları bir sesle dışarı çıktıklarını işçileri ağır yaralı olarak yerde yatarken gördüklerini söylediler. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler