İneğin karnından 7 kilo ip çıktı

Hasan Okumuş isimli vatandaş yaşadığı ilginç olay karşısında hayrete düştüklerini belirterek, “6 yıldır beslediğim hayvan Ağustos ayında rahatsızlandı. Ardeşen’de bulunan Veteriner Hekimi götürdüm. Bana mikrop kaptığını söyledi. Tedavi sürecinde iğneler y

İneğin karnından 7 kilo ip çıktı

Hasan Okumuş isimli vatandaş yaşadığı ilginç olay karşısında hayrete düştüklerini belirterek, “6 yıldır beslediğim hayvan Ağustos ayında rahatsızlandı. Ardeşen’de bulunan Veteriner Hekimi götürdüm. Bana mikrop kaptığını söyledi. Tedavi sürecinde iğneler yapıldı ancak inek zayıf kaldı. Baktık iyileşmiyor geçtiğimiz günlerde hayvanın kesimini yaptık. Kesim sırasında gördüğümüz şey karşısında şaşkına döndük. Biz ilk önce bunun doğmamış bir dana olduğunu düşündük ama baktık ki birbirine geçmiş şekilde yaklaşık 7 kg ağırlığında ve uzunluğu birbirine bağlı olduğu için belli olmayan bir ip vardı” dedi.

Bu durumun nasıl olduğu konusunda da herhangi bir fikrinin olmadığını söyleyen Okumuş “Bu otla birlikte yemiştir veya bu ipi sevip yemiştir ama hazmedemediği için midesinde bu şekilde kalmıştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler