İncelemelerde bulundular

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ve AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ile Nusret Bayraktar, Ardeşen'de çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Vali Hacımüftüoğlu ve beraberindeki milletvekilleri, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkan

İncelemelerde bulundular

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ve AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ile Nusret Bayraktar, Ardeşen'de çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Vali Hacımüftüoğlu ve beraberindeki milletvekilleri, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Topal, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, daire amirleri, oda başkanları ve siyasi parti temsilcileri tarafından karşılandı.


İlçenin giriş kısmına Fırtına Deresi kenarında inşasına başlanan Vali Recep Yazıcıoğlu Kano Rafting Projesi'nin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan heyet, daha sonra Hükümet Konağı'nın ikinci katında bulunan Mikro Kredi Ardeşen Bürosu'nun açılışına katıldı.


Vali ve beraberindeki milletvekilleri Ardeşen Kaymakamlığını ziyarette bulunarak, Kaymakam İlyas Memiş'ten yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler