İl teşkilatından yaşlılara ziyaret

Ziyarete AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy ve beraberinde ki partiyönetimi katıldı. Ziyarette bir konuşma yapan Cemalettin Başsoy; "Parti programlarımız çevresinde yaşlılar derneğimizi arkadaşlarımızla beraber ziyaret ediyoruz. Erzincan'da Ya

İl teşkilatından yaşlılara ziyaret

Ziyarete AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy ve beraberinde ki partiyönetimi katıldı. Ziyarette bir konuşma yapan Cemalettin Başsoy; "Parti programlarımız çevresinde yaşlılar derneğimizi arkadaşlarımızla beraber ziyaret ediyoruz. Erzincan'da Yaşayan Yaşlıları Koruma ve Kalkındırma Derneği Sivil toplum kuruluşlarından en önemlisidir.

Gerçekten yaşlılarını unutanları Allah'ta unutuyor. Yaşlılara her zaman sevgi ve muhabbetle yaklaşmamız gerekmektedir. Neriman Hanım büyük bir dernek kurarak büyük bir çalışmanın içine girmiştir. Gerçekten ben kendilerini kutluyorum. Daha önceden yaşlılarımızla ilgili bir çalışma yoktu. Ama devletimiz yaşlılarımızla ilgili çok büyük çalışmalar yapmıştır. Özellikle evde bakım ücreti ile aileler yaşlılarına bakmak için yarış eder hale geldiler.

Devletimiz bu bakım hizmeti için asgari ücret düzeyinde bir ücret vermektedir. Bu da bir noktada yaşlılarımızı hiç değilse evde torunları ve çocuklarıyla birlikte oturmasının yolunu açmıştır. Tabi kendini taşıyabilen yaşlılarımızın da birçok ihtiyacı vardır. Bu ihtiyaçların karşılana bilmesi için dernekler kurulmuştur. Biz derneğimizin yapacağı,projelerde her türlü desteği sağlayacağımızı kendilerine beyan ettik. Biz bundan sonra ki çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz" dedi. Dernek başkanı Neriman Şenocak ise ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyerek "Bugüne kadar derneğimizi ziyaret eden ilk parti teşkilatısınız. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel