İl Genel Meclisinde rapor sunuldu

Denetim Kurulu raporunda, Özel İdare’nin yatırım programlarında, planlamalarda, harcamalarda yasa, kural ve yönetmenliklere uyulduğu kaydedildi. Rapor meclis tarafından onaylandı.Denetim Komisyonu Başkanı İbrahim Öztürk, Ocak ayından itibaren kurumda dene

İl Genel Meclisinde rapor sunuldu

Denetim Kurulu raporunda, Özel İdare’nin yatırım programlarında, planlamalarda, harcamalarda yasa, kural ve yönetmenliklere uyulduğu kaydedildi. Rapor meclis tarafından onaylandı.

Denetim Komisyonu Başkanı İbrahim Öztürk, Ocak ayından itibaren kurumda denetimlerini sürdürdüklerini bütün akçeli işlerle ilgili ihale dosyalarını incelediklerini alım ve satımlarla ilgili dosyaları iç denetçiler gözetiminde kontrol ettiklerini belirterek “Yasalara aykırı bir aksaklık eksiklik ve hata görülmemiştir” dedi. Komisyon, İl Özel İdaresi’nin daha rasyonel ve süratli çalışması için de bazı önerilerde bulundu. Kurumun otomasyon sistemine hemen geçmesi önerilirken, kurumda 400’ün üzerinde emekliliği geçmiş eleman olduğuna dikkat çekilerek ”Hem elemanlar hem de iş makineleri yaşlanmış” tespiti yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel