İkinci kez engel tanımadılar!

Giresun’da 2004 yılında evlenerek 2 çocukları olan ancak şiddetli geçimsizlik yüzünden ayrılan işitme engelli çift 6 yıl sonra çocukları için yeniden nikah masasına oturarak evlendiler.Giresun Sağır, Dilsizler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde tanışan

İkinci kez engel tanımadılar!

Giresun’da 2004 yılında evlenerek 2 çocukları olan ancak şiddetli geçimsizlik yüzünden ayrılan işitme engelli çift 6 yıl sonra çocukları için yeniden nikah masasına oturarak evlendiler.

Giresun Sağır, Dilsizler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde tanışan işitme engelli Tarık Koç (35) ile işitme ve konuşma engelli Serap Arslantaş (34) 2004 yılında evlenerek Oğulcan ve Onur adında iki erkek çocuk sahibi oldular.
İşitme engelli çiftin evliliklerinde bir süre sonra şiddetli geçimsizlik başladı. Çift daha sonra 2007 yılında boşanmaya karar verdi. Boşandıktan bir süre sonra Antalya Adliyesi’nde mutfak görevlisi olarak çalışmaya başlayan Serap Arslantaş ile AKSA Elektrik Giresun Müdürlüğü'nde çalışan Tarık Koç, boşansalar da iletişimlerini kesmeyerek ara sıra görüşmeye başladılar. İki çocuğu ile birlikte Giresun’da annesiyle yaşayan Tarık Koç’a, eski eşi Serap Arslantaş’tan 'Tekrar evlenelim' teklifi geldi. Eski eşi Tarık Koç da evlenme teklifini kabul etti. Dün Giresun Belediyesi nikah salonunda Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun işitme engelli çiftin nikahını kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Belediye Personelleri Gencer Külekçi ile Hasan Özkaya yaptı.

Nikahın ardından çalıştığı işyerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tarık Koç, “Ayrılınca çok üzülmüştüm. Ancak daha sonra çocuklarla birlikte çok zorlandık. Annemde çocuklara bakamaz hale geldi. Serap bana evlenme teklifi yaptı. İki tane çocuğumuz var. Bunların durumunu da düşünerek teklifi kabul ettim ve yeniden evlendik, mutluyuz” diye konuştu.
Çiftin 9 yaşındaki oğlu Oğulcan da “Annemle babamın evlenmelerine ben de çok sevindim” diyerek mutlu olduğunu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel