İki siyasi parti onun için kavga ediyor!

Trabzon'un başarılı siyasetçilerinden Ahmet Metin Genç'e iki siyasi Parti'den ciddi teklifler geldiği öne sürülürken MHP Büyükşehir adayı olarak AK Parti ise Ortahisar adayı olarak onu göstermek istiyor.AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Avukat Ahmet Metin

İki siyasi parti onun için kavga ediyor!

Trabzon'un başarılı siyasetçilerinden Ahmet Metin Genç'e iki siyasi Parti'den ciddi teklifler geldiği öne sürülürken MHP Büyükşehir adayı olarak AK Parti ise Ortahisar adayı olarak onu göstermek istiyor.

AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Avukat Ahmet Metin Genç'in ismi ciddi anlamda Ortahisar Belediye Başkan adaylığı geçerken, AK Parti içinde Genç’e destek verenler artmaya başladı. Genç yönetiminin etkili isimlerinden işadamı Hüseyin Kalıntaş, “Ben Akçaabatlıyım ama Trabzon’da yaşıyorum. Genç ile bu konuyu da ciddi ciddi konuştuk. İkna etmeye çalışıyoruz. İkna edersek adaylığını açıklayacak. Genel Merkezimiz de tasvip ederse Trabzon için çok şanslı bir aday olacağına inanıyorum. Kendisi teşkilat tarafından çok seviliyor. Başarılı ve tecrübeli bir siyasetçidir. Trabzon’daki bütün partilerden oy alabilecek isimlerden biridir. Tabi parti içinden çıkabilecek başka isimler de olabilir. Onlara da saygı duyuyoruz. Ancak Ahmet Metin Genç7in arkasındaki kitleyi göz ardı etmemek lazım. En güçlü adayın Ahmet Metin Genç olacağına inanıyorum. Trabzon’a güzel hizmetler kazandırır” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel