İki kişiyi öldüren şahıs tutuklandı

Trabzon'da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Ercüment Malkoç (43) ile Şaban Doğan'a (53) çarptıktan sonra olay yerinden kaçan D.Ö. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.Karadeniz Sahil Yolu, Faroz

İki kişiyi öldüren şahıs tutuklandı

Trabzon'da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Ercüment Malkoç (43) ile Şaban Doğan'a (53) çarptıktan sonra olay yerinden kaçan D.Ö. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karadeniz Sahil Yolu, Faroz Balıkçı Barınağı mevkisinde yaya kaldırımında yürüyen Malkoç ile Doğan'a çarpan Ö. Özel İmperial Hastanesi'nde tedavi olmak için gittiğinde burada polis tarafından gözaltına alındı.

Olayın ardından aracını Haluk Ulusoy Tesisleri önüne bırakarak kaçan D.Ö. dün akşam yakalandıktan sonra bugün Trabzon Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler